Op zoek naar osteopathie in het Westland of specifiek Naaldwijk? Vind De Beste Osteopaat!

De Beste Osteopaat vinden in het Westland of zelfs Naaldwijk kan een hele zoektocht zijn. Waarom zou je naar een osteopaat gaan of kiezen voor osteopathie? Wat is een Goede Osteopaat? Lees nu verder voor duidelijkheid.

Westland
Fleur
11/4/2023

Hier begint jouw zoektocht naar een Goede Osteopaat in het Westland of zelfs Naaldwijk.

Ben jij op zoek naar een Goede Osteopaat in Naaldwijk? Misschien wel een Osteopaat die de nieuwste bewezen technieken toepast en up to date blijft met de meest recente inzichten? Dan kan OsteoHolland, locatie Naaldwijk, een goede keuze zijn voor jou!  

Naaldwijk ligt in het hart van de mooie streek het Westland. Het Westland ligt weer ten zuiden van de grote stad Den Haag. Het Westland staat bekend als een eigen, gezonde woongemeente. In Naaldwijk is het gemeentehuis Westland gevestigd waar zich publieke zaken bevinden.

Middels een interview spreken we hieronder, met de eigenaar van OsteoHolland-Naaldwijk Daan Koelemij, over osteopathie in Naaldwijk en het Westland. Hoe kan osteopathie mensen in Naaldwijk helpen met hun pijn, klachten en gezondheid. Ze vertellen ook waarom zij specifiek gekozen hebben voor een locatie in Naaldwijk.

Waarom ben jij gevestigd als Osteopaat in Naaldwijk?

Naaldwijk is de plaats waar ik ben opgegroeid en het is ook nog eens het centrum van het Westland. Ik ken een hoop mensen in Naaldwijk, ik houd van de Westlandse mentaliteit en ik voel me hier ook echt thuis en op mijn plek. Daarnaast is het Westland en dan specifiek Naaldwijk een plaats waar nog een hoop kansen liggen voor de osteopathie

Waarom is de osteopathiepraktijk in Naaldwijk eenbelangrijke locatie geworden?

In het Westland ligt er een hoop kansen voor de osteopathie, omdat er veel hardwerkende en niet klagende mensen wonen. Deze mensen gaan pas naar de therapeut als het echt niet meer kan en hebben dan vaak ook meerdere klachten tegelijkertijd. Als osteopaat kan ik deze klachten aan elkaar verbinden om snel en effectief de oorzaak te behandelen.

Ben jij de Beste Osteopaat van Naaldwijk?

Als hoogst opgeleide osteopaat en docent i.o. ben ik zeker in staat om mensen de beste behandeling te geven.

Wat voor mensen zien jullie vooral als osteopaten in Naaldwijk?

Dat is heel divers maar als ik moet kijken wat ik het meeste zie is het een combinatie van nek/rugklachten met daarbij klachten in de buik zoals bijvoorbeeld darmklachten of maagklachten maar ook wel steeds regelmatiger vermoeidheidsklachten.

Werken jullie als osteopaat ook samen met fysiotherapie in Naaldwijk?

Ja zeker, maar dit kan nog wel beter. Er wordt wel vanuit de fysiotherapie doorgestuurd en andersom ook zeker omdat het elkaar super goed aanvult. Maar ik zou nog wel meer tijd kunnen investeren in deze nauwe samenwerking.

Werken jullie als Osteopaat ook samen met huisartsen in Naaldwijk en omstreken?

Het doel is om in de toekomst meer en betere samenwerkingen aan te gaan met huisartsen. Dit is een van de redenen waarom ik deel uit maak van OsteoHolland. Daarnaast wordt er wel af en toe doorgestuurd maar hier valt nog veel te winnen.

Passen jullie ook bedrijfsosteopathie toe en vindenveel bedrijven jullie als osteopaat?

Bedrijven weten me zo nu en dan te vinden. Ik ben al bezig met lezingen aan het uitschrijven m.b.t. gezondheid. Dit is iets waar bedrijven veel kunnen winnen op gebied van fitte werknemers die beter presteren en minder ziekteverzuim.

Wat cliënten vertellen:

De beste osteopaat in Naaldwijk! In ieder geval voor mij.

Na erg lang tobben met meerdere nek- en lage rugklachten en een bijna burn-out, heb ik gekozen om een osteopaat te bezoeken. Eigenlijk viel OsteoHolland meteen op en aangezien ik in het Westland woon, is locatie Naaldwijk een gemakkelijke keuze.

Ik vind de rustige en persoonlijke benadering van Daan Koelemij erg uniek. Ik heb meerder fysiotherapeuten versleten in de tussentijd, maar dit is wel echt van een ander kaliber. Na de eerste behandeling voelde ik al dat er van alles gebeurde en na enkele behandelingen had ik nagenoeg geen pijn meer. Vooral mijn energie en daardoor mijn levenslust kwam geheel terug. Daan, je bent een kanjer, bedankt!

Geschreven door Dirk

Bij deze osteopathiepraktijk in Naaldwijk kun je ook gemakkelijk terecht als je het volgende zoekt:

De osteopaat in Delft en omstreken.
De osteopaat in Den Haag en omstreken.
De osteopaat in Monster en omstreken.
De osteopaat in Wateringen en omstreken.
De osteopaat in Hoek van Holland en omstreken.
De osteopaat in Honselersdijk en omstreken.
De osteopaat in De Lier en omstreken.

Goed om te weten:

1)   Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist

2)   Het gaat niet af van je eigen risico

Wil jij ook geholpen worden door de osteopaat in het Westland, specifiek Naaldwijk? 

Ben jij woonachtig in het Westland en wil jij door een van onze specialisten in Naaldwijk geholpen worden? Heb je aanhoudende klachten en wil je een effectieve totaal behandeling ervaren om de oorzaak aan te pakken? Maak dan gerust een afspraak en we helpen je graag verder!

Westland
Fleur
11/4/2023

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken.