Op zoek naar De Beste Osteopaat in Wassenaar? Lees meer over Osteopathie in Wassenaar!

Probeer jij al geruime tijd een Goede Osteopaat in Wassenaar te vinden? Of is je zoektocht pas net begonnen? Middels dit artikel kom je erachter waarom OsteoHolland zich is gaan vestigen in Wassenaar en wat ze allemaal voor je kunnen betekenen.

Wassenaar
Fleur
21/11/2022

Jouw zoektocht naar een goede Osteopaat in Wassenaar begint hier.

Ben jij op zoek naar een Goede Osteopaat in Wassenaar? Misschien wel specifiek een Osteopaat die zijn handelen toetst aan de nieuwste inzichten en wetenschap? Mogelijk kan OsteoHolland, locatie Wassenaar, een goede keuze voor jou zijn om je verder te helpen.

Wassenaar is een mooie plaats en gemeente met een gezellig centrum met een unieke en eigen geschiedenis. Wassenaar is aan te reizen via Den Haag, Leiden, Katwijk en Voorschoten. Wassenaar staat bekend als nette en betrouwbare woongemeente met een gezonde mix tussen Nederlanders en Internationals. Om deze reden heeft OsteoHolland gekozen om Wassenaar als eerst toe te voegen als extra locatie.  

Middels een interview spreken we hieronder, met de oprichters van OsteoHolland Thom Stoop en Sascha Bargi, over osteopathie in Wassenaar. Hoe kan osteopathie mensen in Wassenaar helpen met hun pijn, klachten en gezondheid. Ze vertellen ook waarom zij specifiek gekozen hebben voor een locatie in Wassenaar.

Waarom zijn jullie gevestigd als Osteopaat in Wassenaar?

Al snel hebben we een tweede locatie geopend voor osteopathie in Wassenaar, omdat we ons allebei verbonden voelen met Wassenaar. We zien het als mooi en rustig plaatsje waar veel mensen wonen die mogelijk gebruik willen maken van onze unieke service. Er zijn nog maar weinig osteopaten in Wassenaar en de meesten passen niet de moderne osteopathie toe. De osteopathie die wij toepassen is internationaal bekend om mensen effectief en gericht te helpen. Wij dragen graag bij aan een betere en positieve gezondheid in Wassenaar!

Waarom is de osteopathiepraktijk in Wassenaar een belangrijke locatie geworden?

De locatie Wassenaar is erg belangrijk voor ons, omdat we veel aanvragen hebben van internationals en mensen uit het bedrijfsleven. Veel mensen uit allerlei landen kennen osteopathie en maken hier gebruik van. Aangezien wij dus die moderne vorm van osteopathie toepassen, wilden we dit graag mogelijk maken in Wassenaar.

Zijn jullie de Beste Osteopaat van Wassenaar?

We passen de nieuwste vorm van osteopathie toe. We toetsen dus continu de filosofie dat de mens één geheel is met de wetenschap en gebruiken de modernste technieken. Daarnaast trachten wij samenwerkingen aan te gaan met (huis)artsen en andere disciplines. Dit is vrij uniek.

Wat voor mensen zien jullie vooral als osteopaten in Wassenaar?

De meeste mensen die naar onze locatie in Wassenaar komen, wonen in de direct omgeving. Ook zien we mensen vanuit Leiden, Den Haag, Katwijk, Voorschoten. Mensen willen vaak wel reizen voor een goede osteopaat.

Werken jullie als osteopaat ook samen met fysiotherapie in Wassenaar?

Absoluut, we werken direct met fysiotherapie samen als dat nodig is. We hebben direct toegang tot meerdere fysiotherapeuten. Wanneer je beter naar de fysiotherapeut kan gaan, zeggen we dat ook.

Werken jullie als Osteopaat ook samen met huisartsen in Wassenaar en omstreken?

We gaan steeds meer samenwerkingen aan met huisartsen en we benaderen de huisartsen voor samenwerkingen om mensen beter te helpen. Osteopathie is een aanvulling op de klassieke geneeskunde om mensen snel en goed te laten genezen. Als we merken dat je naar de arts moet, dan melden we dat altijd meteen.

Passen jullie ook bedrijfsosteopathie toe en vinden veel bedrijven jullie als osteopaat?

Bedrijfsosteopathie is een onderdeel van OsteoHolland. Mocht je bij een bedrijf werken of een bedrijf hebben met personeel, dan kun je ons altijd contacteren. We hebben namelijk meerdere webinars en lezingen ontwikkeld om mensen meer gezonde en bewustere keuzes te laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk dat we op locatie behandelen. Een goede gezondheid voor werknemers is een goede gezondheid voor het bedrijf!

Wat cliënten vertellen:

Voor mij zeker de beste osteopaat in Wassenaar.

Als consultant ben ik in meerdere landen geweest, waarbij ik in aanraking kwam met osteopathie.Vooral in Dubai, Frankijk en Engeland heb ik meerdere osteopaten bezocht als ik fysieke klachten had. Hiervoor kende ik osteopathie totaal niet, maar na deze positieve ervaringen wilde ik niet meer terug naar fysiotherapie. Doordat de huisarts mij continu verwees naar fysiotherapie, ben ik wel nog naar enkele fysiotherapeuten geweest in Wassenaar en Den Haag. Helaas is dit niet de juiste therapievorm voor mij.

 “Schijnbaar zijn er meerdere vormen van osteopathie en deze wetenschappelijke en internationale vorm werkt voor mij het best.”

Zelf ben ik op zoek gegaan naar een goede osteopaat in Wassenaar. De ervaringen die ik had in het buitenland kon ik helaas niet vinden in Nederland. Ik had mijn zoektocht een paar jaar geleden opgegeven. Onlangs werd ik geattendeerd op OsteoHolland door een goede vriend van mij. Ik had mijn twijfels om daar heen te gaan, maar na zijn positieve ervaring heb ik toch maar een afspraak gemaakt. Achteraf ben ik zeer blij met deze keuze. Hier passen ze de osteopathie toe, zoals ik dat ook ken vanuit het buitenland. Schijnbaar zijn er meerdere vormen van osteopathie en deze wetenschappelijke en internationale vorm werkt voor mij het best. Op dit moment ben ik klachtenvrij, maar mocht ik toch nog andere klachten krijgen dan kom ik zeker terug bij OsteoHolland.

Geschreven door Harold

Bij deze osteopathiepraktijk in Wassenaar kun je ook gemakkelijk terecht als je het volgende zoekt:

De osteopaat in Leiden en omstreken.
De osteopaat in Den Haag en omstreken.
De osteopaat in Katwijk en omstreken.
De osteopaat in Voorschoten en omstreken.

Goed om te weten:

1)    Je hebt geen verwijzing nodig van dehuisarts of specialist

2)    Het gaat niet af van je eigen risico

Wie is jouw osteopaat in Wassenaar?

Woon je in Wassenaar en ben je op zoek naar een osteopaat? Heb je langdurige klachten en wil je hier vanaf? Heb je pas net gehoord over osteopathie en wil je een controle van je gehele lichaam voor een optimale gezondheid? Maak dan gerust een afspraak.

Wassenaar
Fleur
21/11/2022

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken.