Op zoek naar De Beste Osteopaat in Voorburg? Lees meer over Osteopathie in Voorburg!

De Beste Osteopaat vinden in Voorburg kan een hele zoektocht zijn. Als jij op zoekt bent naar een Goede Osteopaat in Voorburg kan dit jouw startpunt zijn. Waarom zou je naar de osteopaat gaan? En waarom zou je specifiek naar Voorburg gaan voor een osteopaat?

Voorburg
Fleur
18/11/2022

Is jouw zoektocht naar een Goede Osteopaat in Voorburg al gestart?

Zoek jij een Goede Osteopaat in Voorburg? Specifiek een Osteopaat die de filosofie dat de mens een geheel is toetst aan de nieuwe inzichten en wetenschap? Dan kan OsteoHolland, locatie Voorburg, jou verder helpen.

Voorburg is een prachtige stad en voormalige gemeente, die in 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg. Voorburg heeft een unieke oude dorpskern en een eigen geschiedenis. Voorburg is goed te bereizen en grenst aan Den haag, Rijswijk en Leidschendam. Voorburg staat bekend als goede woongemeente en als betrouwbare plek voor ondernemers. Om deze reden heeft OsteoHolland gekozen om Voorburg als hoofdlocatie te bestempelen en het OsteoHolland verhaal begint dus ook in Voorburg.

Hieronder spreken we met de oprichters van OsteoHolland Thom Stoop en Sascha Bargi over osteopathie in Voorburg en de meerwaarde hiervan. Aan de hand van een interview zullen zij dieper ingaan op de keuze voor Voorburg.

Waarom zijn jullie gevestigd als Osteopaat in Voorburg?

Na een zeer lange zoektocht in Den Haag, Leiden en omstreken hebben wij gekozen voor het rustige en mooie Voorburg. We kennen allebei Voorburg als veilige en betrouwbare plaats en hebben redelijk snel de keuze gemaakt om ons hier te vestigen. Er zitten al redelijk wat osteopaten in Voorburg, maar nog geen osteopaten die een wetenschappelijke benadering hebben en ook kennis hebben van andere disciplines zoals chiropractie. Om die reden denken wij dat we echt verschil kunnen maken op het gebied van de gezondheid van mensen en zorgen we voor een goede en betrouwbare informatie-uitwisseling met ook andere zorgverleners.

Waarom is de osteopathiepraktijk in Voorburg jullie hoofdlocatie geworden?

Naast Voorburg zijn we ook gelijk gestart in Wassenaar. Voorburg sprak ons aan als hoofdlocatie, omdat we hier twee zeer ruime behandelkamers tot ons beschikking hebben en konden vestigen in het prachtige Oosteinde. Door de mooie locatie en de ruimte kunnen we hier gemakkelijk vergaderen.

Zijn jullie de Beste Osteopaat van Voorburg?

We zien onszelf vooral als een nieuwe generatie osteopaten die de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken toepassen binnen de osteopathische geneeskunde. Dat houdt concreet in dat we kijken naar het hele lichaam en dus niet focussen op het symptoom. En dit dus in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken. We weten ook dat we de enige osteopaten zijn in regio Voorburg met de nieuwste Master of Science in de osteopathie, wat ons wetenschappelijk dichterbij de artsen en specialisten brengt.

Wat voor mensen zien jullie vooral als osteopaten in Voorburg?

We zien veel mensen uit Voorburg, Den haag, Rijswijk, Nootdorp. Maar zeker niet alleen uit deze regio. Je ziet dat mensen voor een goede osteopaat best wel wat willen reizen. Zo behandelen we regelmatig mensen uit het Westland of zelfs helemaal uit Brabant. Vaak vinden mensen een uur reizen voor osteopathie helemaal niet erg. Mensen met verschillende klachten komen voor osteopathie bij OsteoHolland. Denk bijvoorbeeld aan: nek en lage rugpijn, buikpijn en darmklachten, pijn in ledematen, sporters, baby’s. Een uitgebreide lijst staat op onze website bij alle behandelingen.

Werken jullie als osteopaat ook samen met fysiotherapie in Voorburg?

Als osteopaat werken we zeker samen met fysiotherapie. De osteopaten bij OsteoHolland zijn zelf ook fysiotherapeut geweest, dus weten precies wanneer en met welke fysiotherapeuten ze moeten samenwerken als dat nodig is.

Werken jullie als Osteopaat ook samen met huisartsen in Voorburg?

We werken met meerdere huisartsen samen als dat nodig is en verwijzen ook zeker door mocht dit nodig zijn. De meeste mensen die wij zien hebben echter geen doorverwijzing nodig en kunnen we vaak snel en effectief zelf behandelen. Mensen hebben zelf ook geen verwijzing nodig van de huisarts en het gaat niet van het eigen risico af.

Werken jullie ook samen met huisartsen in de omstreken van Voorburg? Zoals in Leidschendam, Rijswijk, Den Haag, Nootdorp.

Vanwege onze wetenschappelijke benadering zijn er huisartsen die in de omstreken van Voorburg graag met ons samenwerken. Om mensen de beste zorg te geven en zo effectief mogelijk te behandelen is een totaalbenadering met wetenschappelijke inslag erg belangrijk.

Passen jullie ook bedrijfsosteopathie toe en vinden veel bedrijven jullie als osteopaat?

We passen bedrijfsosteopathie toe en ontwikkelingen zelf, in samenspraak met bepaalde bedrijven, aparte behandelingstrajecten om ervoor te zorgen dat werknemers zo gezond mogelijk blijven en pijnvrij kunnen functioneren. Hierdoor kunnen ze meer uit hun werk halen en efficiënter werken. Heb je een bedrijf of werk je bij een bedrijf? Je kan altijd gemakkelijk contact met ons opnemen en we kunnen altijd bespreken wat goed past binnen jouw bedrijf.

Wat cliënten vertellen:

Voor mij de beste osteopaat in Voorburg.

Onlangs zocht ik naar een goede osteopaat rond Voorburg. Ik ben eerder in aanmerking gekomen met chiropractoren, manueel therapeuten en fysiotherapeuten. Na een lange zoektocht werd ik door kennissen geattendeerd op osteopathie. Ik heb nu osteopathie gehad bij meerdere osteopaten en merk dat ook daar verschil in zit. Helaas had ik in het begin slechte ervaring met osteopathie, omdat die osteopaat alleen maar aan mijn schedel zat.  

Via een goede vriendin van mij werd OsteoHolland geadviseerd, vanwege hun wetenschappelijke totaalbenadering. Het prettige vind ik dat ze alle tijd voor je hebben en veel technieken toepassen die bijvoorbeeld chiropractoren, manueel therapeuten en fysiotherapeuten ook toepassen, maar dan echt het totaalpakket. Daarnaast kijken ze een stuk verder naar de oorzaak en passen ze ook bepaalde technieken toe die ik bij andere disciplines nog nooit had gezien. Ik begrijp niet waarom osteopathie niet binnen de basisverzekering valt, maar ik heb het er zeker voor over. Doordat bij deze osteopaten alles wordt aangepakt, merk je heel snel resultaat en heb je veel minder behandelingen nodig dan andere therapieën. De oorzaak wordt echt aangepakt, waardoor mijn pijn en klachten snel verbeteren.

“Ik begrijp niet waarom osteopathie niet binnen de basisverzekering valt, maar ik heb het er zeker voor over”.

Ik kan osteopathie bij OsteoHolland aan iedereen aanraden. Je wordt echt als persoon benaderd en je bent geen nummer. Daarnaast zijn ze altijd erg eerlijk en behandelen nooit teveel. Mijn zoektocht naar de beste osteopaat en therapeut is hierbij gestopt. Uiteraard is dit voor iedereen persoonlijk, dus je moet altijd een eigen keuze maken. Een bezoek bij OsteoHolland, locatie Voorburg, is zeker de moeite waard.

Geschreven door Tessa.

Bij deze osteopathiepraktijk in Voorburg kun je ook gemakkelijk terecht als je het volgende zoekt:

De osteopaat in Leidschendam en omstreken.
De osteopaat in Rijswijk en omstreken.
De osteopaat in Nootdorp en omstreken.

Goed om te weten:

1)    Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist

2)    Het gaat niet af van je eigen risico

Wil jij ook geholpen worden bij de osteopaat in Voorburg?

Ben jij woonachtig in Voorburg of wil jij door een van onze specialisten in Voorburg geholpen worden? Misschien heb je aanhoudende klachten of heb je recentelijk van osteopathie gehoord en wil je een keer je gehele lichaam laten controleren door een wetenschappelijke osteopaat. Maak dan gerust een afspraak en we helpen je graag verder!

Voorburg
Fleur
18/11/2022

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken. 

Afspraak maken.